Els Mossos busquen un pres fugat de Lledoners

L'home s'ha escapat aprofitant un trasllat a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa

Entrada de la presó de Lledoners / Blanca Blay

Els Mossos busquen un pres del centre penitenciari de Lledoners que es va escapar aquest dimecres, cap a les deu de la nit, mentre era traslladat a fer una visita rutinària a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, segons ha avançat ‘El Caso’ i han confirmat fonts policials a l’ACN. La policia ha muntat un dispositiu per intentar localitzar-lo. ‘El Caso’ avança que el pres fugat, de nacionalitat marroquina, porta el braç enguixat. També afegeix que la investigació policial treballa amb la hipòtesi que el pres va ser recollit per un cotxe, que va fugir en direcció el Baix Llobregat, on el fugat hi té entorn.

Port de Tarragona