La Companyia Elèctrica Dharma denuncia l’ús d’una cançó seva en un acte de Vox a Madrid

La banda exigeix a la formació política que deixi d'utilitzar-la i recorda que repudia la ideologia d'ultradreta

Moment del concert de la Companyia Elèctrica Dharma al Seu Vella Music Festival. /A. Benavente

La Companyia Elèctrica Dharma ha denunciat i condemnat «enèrgicament» l’ús de la cançó ‘Flamarada’ en un acte de Vox ahir dissabte al pavelló Ifema de Madrid. La banda exigeix a la formació política que deixi d’utilitzar-la i recorda que repudia la ideologia d’ultradreta. «De dels inicis hem combatut les idees que defensen els grups d’ultradreta als que representa Vox i que atempten contra els drets de les persones i les llibertats més elementals», ha apuntat en un breu comunicat la Dharma, que posa d’exemple un dels seus lemes –que és vers d’una de les cançons- que diu «de feixistes i cabrons n’estem fins als collons». «Una frase prou explícita que ens separa de qualsevol sintonia amb Vox», ha apuntat la formació.

Port de Tarragona