Busquen a un nen de 8 anys que era de colònies a Llanera

Bombers, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals i una cinquantena de voluntaris busquen, des d’aquest dilluns a la tarda, a un menor perdut a la zona de Llanera, al terme municipal de Torà. El nen, de 8 anys, era de colònies a la Casa Auró Natura, quan ha estat vist per darrera vegada. Els Bombers han rebut l’avís poc després de dos quarts de quatre de la tarda. Fins al lloc s’hi ha desplaçat 13 dotacions dels Bombers, així com dos helicòpters, efectius del GRAE i del Grup Caní de Recerca. També agents dels Mossos d’Esquadra, del cos dels Agents Rurals, les ADF i una cinquantena de voluntaris. Segons els Bombers, la recerca s’està fent en un radi de mig quilòmetre al voltant de la casa de colònies.
Amb l’arribada de l’ocàs, els mitjans aeris s’han retirat, però la recerca terrestre pels camins de l’entorn es mantindrà activa durant la nit, segons han indicat els Bombers.

A l’operatiu de recerca hi participen Bombers, Mossos, Agents Rurals, ADF i desenes de voluntaris, veïns i caçadors de la zona. El cos d’emergències indica que el volum de participants és més que suficient per a una recerca eficaç i no cal més ajut.

Port de Tarragona