Detingut un jove que ha disparat amb una escopeta a la Universitat del País Basc, a Biscaia

El succés no ha causat ferits però el Departament Basc de Seguretat ha ordenat desallotjar el campus

Entrada a la Facultad de Ciències i Tecnologia de Leoia.

Un jove ha estat detingut aquest dimecres a la tarda a Leoia (Biscaia) després d’irrompre a trets d’escopeta a la Universitat del País Basc. L’individu ha disparat diverses vegades a l’interior de la Facultat de Ciències i Tecnologia, però a banda de danys materials no s’ha registrat cap ferit, segons ha confirmat l’Ertzaintza després de la detenció. Amb tot, el Departament Basc de Seguretat ha ordenat desallotjar el campus per precaució. Un cop acabat el succés, la policia basca també ha informat que ha «desaparegut la situació de risc», tot i que hi continua havent un dispositiu policial important «per vetllar per la seguretat de l’alumnat, el professorat i els treballadors».

Port de Tarragona