Cinc morts, balanç d’un atac amb arc i fletxes en un supermercat de Noruega

L'autor dels assassinats ha estat detingut i la policia no descarta que es tracti d'un acte de terrorisme

Cinc persones han mort i diverses més han resultat ferides en un atac que ha perpetrat un home amb arc i fletxes en un supermercat de Kongsberg, a Noruega, aquest dimecres al vespre, segons les fonts policials que recullen diversos mitjans del país escandinau. Tot plegat ha començat cap a un quart de set de la tarda, quan la policia del districte ha rebut diverses trucades de veïns que alertaven que un home armat amb un arc i fletxes es passejava per la zona. La policia ha indicat que l’home ha actuat sol i no ha descartat que es pugui tractar d’un acte de terrorisme. Després de ser detingut, l’home ha estat conduït a Drammen. La policia ha indicat que abans de la detenció l’individu s’ha resistit i ha intentat fugir.La policia noruega ha fet un gran desplegament de mitjans a la zona amb cotxes patrulla, helicòpters i gossos de cerca, i ha comunicat a la població que s’armava provisionalment a causa de l’incident.

Port de Tarragona