Mor un ciclista atropellat per una furgoneta a l’N-340 a Cambrils

Els Mossos d'Esquadra investiguen el sinistre

arxiu

Un ciclista ha mort aquest dilluns a la tarda en ser atropellat per una furgoneta a l’N-340, al terme municipal de Cambrils (Baix Camp). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit els fets han passat al quilòmetre 1.141. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís dos minuts abans de tres quarts de sis de la tarda i investiguen els fets. Arran del sinistre s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via ha estat tallada durant mitja hora en els dos sentits. Amb aquesta víctima, són 111 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Port de Tarragona