Facebook canvia el nom: ara es diu Meta

La nova nomenclatura s'acompanya d'un projecte per crear un "metavers", segons ha anunciat Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, president de Facebook, en una conferència davant l’auditori del MWC el 2016. / Arxiu

El fundador de la xarxa social Facebook, Mark Zuckerberg, ha anunciat aquest dijous a l’esdeveniment ‘Connect’ organitzat per la mateixa companyia que el nou nom de l’empresa serà Meta. «Som una companyia que crea tecnologia per connectar», ha dit Zuckerberg. «Junts, podem posar finalment la gent al centre de la nostra tecnologia. I junts, podem deslligar una economia creadora immensament major», ha afegit. El canvi de nom s’acompanya, en aquest sentit, amb la creació d’un «metavers», i marca la intenció de Zuckerberg de fugir de l’etiqueta de ser només una xarxa social. El canvi es produeix, a més, enmig de la polèmica que esquitxa Facebook pels informes que l’alertaven de la toxicitat d’Instagram entre els joves, especialment les noies.

Port de Tarragona