Investiguen la mort violenta d’un home, trobat a un domicili de l’Eixample de Barcelona

Els Mossos detenen un home de 44 anys com a presumpte homicida.

arxiu

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home que van trobar en un domicili de l’Eixample de Barcelona amb signes de violència. El cos policial va rebre un avís cap a les tres de la matinada d’aquest divendres per adreçar-se a un domicili a fer comprovacions sobre la possible mort d’una persona. En arribar al lloc, la patrulla va localitzar el cos sense vida d’un home de 65 anys i nacionalitat espanyola. El cos presentava signes de violència. La versió dels testimonis va permetre obtenir una descripció física de qui en podria ser l’autor dels fets. Els Mossos van organitzar un dispositiu de recerca que ha acabat amb la detenció d’un home de 44 anys i nacionalitat colombiana.
Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets i el grau d’implicació de l’arrestat.

Port de Tarragona