L’autor de l’homicidi del carrer Rèding de Tarragona, que es va suicidar, presumpte autor d’un assassinat a una perruqueria de Barcelona

Foto d'arxiu d'un crim investigat per Mossos. Foto: Miquel Codolar

El presumpte autor de l’homicidi d’un home al carrer Rèding de Tarragona el passat mes de setembre i que s’havia suïcidat davant els Mossos amb l’arma que va utilitzar, seria també l’autor de la mort del marit d’una perruquera del barri de Sarrià de Barcelona al juliol de 2019, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat Mossos d’Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra han descobert que el principal sospitós d’haver comès l’assassinat a trets d’un home de 47 anys en una perruqueria del barri de Sarrià de Barcelona, dos anys enrere, és mort. Aquest fet suposaria el tancament d’un cas que havia descol·locat durant mesos als investigadors d’homicidis de la policia catalana per la manca d’un motiu aparent que expliqués el crim. Més enllà del fet de la defunció, es manté el secret de sumari. Així, la policia catalana es limita a informar que l’home a qui atribueixen haver matat amb una pistola el marit d’una perruquera de Barcelona és mort.

Els fets es remunten a la nit del 6 de juliol de 2019. El pistoler va irrompre a la perruqueria Spejo’s del passeig de Manuel Girona quan el negoci ja havia tancat i va disparar diverses vegades contra l’home que havia anat a buscar la seva parella a la feina. Després de cometre el crim amb el rostre cobert, va fugir. Els Mossos han estat dos anys buscant-lo i intentant aclarir la incògnita del motiu del crim. Finalment, han trobat el suposat autor del tiroteig sense vida.

Els Mossos d’Esquadra atribueixen el crim del marit d’una perruquera del barri de Sarrià de Barcelona, al juliol de 2019, a un home que es va suïcidar al setembre passat després de cometre un nou assassinat, amb la mateixa pistola, en aquest cas a Tarragona.

El crim de 2019 va passar cap a les 21:00 hores del 6 de juliol, quan un home armat va entrar a la perruqueria Spejo’s, situada al número 71 del carrer Manuel Girona de Barcelona, suposadament per robar la recaptació del dia, i es va trobar allà amb el marit de la perruquera, un home de 47 anys i nacionalitat espanyola, al qual va disparar diverses vegades, causant-li la mort.

Els Mossos van obrir una investigació per aquest crim, que finalment ha permès identificar el suposat autor de l’homicidi, un home ja mort, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat a Efe fonts properes al cas.

El suposat autor del crim és un home que es va suïcidar el passat 11 de setembre a Tarragona en veure’s acorralat pels Mossos d’Esquadra després de matar un altre home en un pis del carrer Reding d’aquesta localitat, amb la mateixa arma que va utilitzar per al crim de la perruqueria, segons les fonts.

El crim de Tarragona es va produir cap a les 01.54 hores de la matinada, quan els Mossos van rebre l’avís que s’havien sentit dos trets en un pis situat al carrer Reding.

Quan els Mossos van arribar al pis van trobar el cadàver d’un home amb un tret al pit i van començar la recerca del possible agressor per la zona, després que alguns testimonis asseguressin que vestia una samarreta de tirants blancs i pantalons curts de color marró.

Poc després, els agents van localitzar el sospitós al carrer Unió de Tarragona, per la qual cosa li van donar l’alto.

En aquest moment, l’home, en veure’s acorralat per la policia, es va aixecar la samarreta i va treure un arma de foc, davant la qual cosa els Mossos el van comminar perquè deixés la pistola a terra i el van apuntar amb les seves armes reglamentàries.

En veure’s acorralat, l’home es va suïcidar d’un tret al cap.

En la investigació d’aquest crim, els Mossos van descobrir, gràcies a les anàlisis de balística, que la pistola amb la qual el sospitós va matar el veí de Tarragona i després es va suïcidar era la mateixa utilitzada en el crim de la perruqueria de 2019.

Port de Tarragona