Ensurt a Girona, un conductor perd el control i arrossega dues parades a les Fires

L'accident s'ha produït cap a la una del migdia a l'avinguda de Ramon Folch, a tocar dels Jutjats

Cotxe que s'ha emportat per davant les paradetes aquest. / Gerard Vila

Un conductor ha perdut el control del cotxe aquest dissabte al migdia i ha arrossegat dues parades d’un mercat d’artesania a les Fires de Girona. L’accident s’ha produït pels voltants de les 13.00 hores a l’avinguda de Ramon Folch, a tocar dels Jutjats. El vehicle, que circulava a baixa velocitat, ha pujat al tronc central i s’ha emportat per endavant una parada d’aliments i un altre estand de dolços i llaminadures. Segons les primeres informacions, el conductor hauria patit un problema de salut o indisposició i ha estat un policia local que regulava el trànsit qui ha accedit a l’interior del vehicle per aturar-lo amb el fre de mà. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès el conductor i no consten més ferits per l’incident.

Port de Tarragona