Una dona mor apunyalada en un pis del centre de Ripoll i els Mossos busquen al seu fill

Pla general de l'Avinguda Ripollès on hi ha hagut el crim aquest diumenge 31 d'octubre de 2021. / Gerard Vilà

La víctima ha aparegut malferida en un immoble situat a l’avinguda del RipollèsACN Ripoll .- Els Mossos d’Esquadra investiguen aquest diumenge les circumstàncies de la mort d’una dona en un pis del centre de Ripoll. Els fets s’han produït pels voltants de les 09.00 hores del matí quan la policia ha estat requerida per adreçar-se a un habitatge de l’avinguda del Ripollès, a tocar de la C-17, on presumptament hi hauria una dona ferida per arma blanca. Quan els agents han arribat al domicili, han trobat la víctima malferida. Els serveis sanitaris l’han atès al lloc, però no li han pogut salvar la vida i ha mort. Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i buscar l’autor o autors del crim.

Els Mossos busquen el fill de la dona

Els Mossos d’Esquadra busquen el fill de la dona morta a Ripoll per la seva possible implicació en el crim. El jove seria el presumpte responsable de l’apunyalament i hauria fugit després d’atacar la seva mare, segons han explicat a l’ACN fonts properes al cas. El parricida estaria acompanyat d’una altra persona, que també està en cerca i captura per a policia. Els fets s’han produït pels voltants de les 09.00 hores d’aquest diumenge quan la policia ha estat requerida per adreçar-se a un habitatge de l’avinguda del Ripollès, on presumptament hi hauria una dona ferida per arma blanca. Quan els agents han arribat al domicili, han trobat la víctima malferida. Els serveis sanitaris l’han atès al lloc, però no li han pogut salvar la vida.

Port de Tarragona