Tanquen l’aeroport de Palma després que passatgers hagin fugit d’un avió que feia el trajecte Marroc-Turquia

La tripulació de l'aparell ha demanat aterrar per atendre un dels viatgers

L’aeroport de Palma està tancat al trànsit des de dos quarts de nou de la nit després que passatgers hagin fugit d’un avió que feia el trajecte Marroc-Turquia i deambulin per les pistes, segons ha informat a través del seu compte de Twitter el grup Controladors Aeris. Aquesta font parla d’esperes i desviaments un cop s’ha hagut d’aturar l’aeroport per «seguretat». Segons IB3, la tripulació de l’avió ha demanat aterrar a l’aeroport mallorquí per atendre un dels viatgers. La Policia Nacional i la Guàrdia Civil busca els passatgers que han fugit, afegeix la televisió mallorquina. El grup de controladors també afirma que informació d’Eurocontrol avisa de regulacions per pista i rodadures bloquejades per seguretat.

Port de Tarragona