Els Mossos investiguen una agressió homòfoba contra un jove durant les festes del Clot de Barcelona

L'Observatori Contra l'Homofòbia condemna els fets i alerta que ja són 241 les incidències des del gener

arxiu

Els Mossos d’Esquadra estan investigant la denúncia d’un jove per una agressió homòfoba durant les festes del Clot de Barcelona dissabte passat. Segons explica el jove a les xarxes socials, es dirigia a les Barraques del Clot amb uns amics quan dos nois li van demanar fer un glop de cervesa. Després d’ignorar-los, els dos nois van insistir i ell els va oferir la cervesa. Afirma llavors que no en van tenir prou perquè ell era el seu «objectiu» de la nit i que just després se li van tirar a sobre. Continua assegurant que uns nois el van ajudar una estona però que en marxar aquests van començar a pegar-li i que les seves amigues van escoltar que feien servir la paraula ‘maricón’.
El jove veu clar que aquests persones buscaven objectius clars i augura que després d’ell anirien a buscar una altra víctima. Explica que té dolor pels cops i les ulleres trencades però destaca que «és dura la tristesa i el desgast emocional d’haver de passar per una situació així».

L’Observatori Contra l’Homofòbia ha condemnat aquest episodi, que eleva la xifra del 2021 a 241 a Catalunya i 94 a Barcelona.

Port de Tarragona