Un vehicle xoca contra un control d’alcoholèmia a Vic i fereix tres agents

El conductor s'hauria adormit i va col·lidir amb els cotxes que s'estaven sotmetent a les proves

Dos dels vehicles que van resultat afectats pel xoc a Vic. / G.U. Vic

El conductor d’un vehicle va col·lidir aquest diumenge a la matinada amb els vehicles que s’estaven sometent a una prova d’alcoholèmia a Vic. Els fets van tenir lloc a les 3:58 hores al carrer Era d’en Sellés, on la Guàrdia Urbana havia muntat un control policial. El cotxe va perdre el control i va xocar contra els vehicles estacions -els conductors dels quals s’estaven sotmetent a les proves- i també va atropellar dos policies i un tercer va resultar ferit per l’impacte d’un cotxe. Tots tres van patir politraumatismes i estan pendents de possibles lesions de lligaments del genoll. El conductor, de 24 anys, va donar positiu en les proves d’alcoholèmia i fonts policials apunten que s’hauria adormit.
La policia ha instruït al conductor diligències per un delicte contra la seguretat de trànsit i per les lesions provocades als agents i a la resta de conductors. En total, van haver de ser atesos sis ciutadans que es trobaven a la zona del control amb pronòstic lleu i tres vehicles van patir danys.

Port de Tarragona