El fiscal manté la petició de 31 anys de presó per al parricida de Sils

L'acusat fa servir l'última paraula per dir que no és el "diable" que ha pintat l'acusació

El parricida de Sils abans de declarar davant el jurat popular el 9 de novembre del 2021 / Marina López

El fiscal manté la petició de 31 anys de presó per a l’acusat d’assassinar la mare a Sils (Selva) el 9 de novembre del 2017 per ocultar que havia demanat un crèdit al seu nom i continuar cobrant la pensió de viduïtat de la víctima. El fiscal Víctor Pillado sosté que el parricida va atacar la mare per sorpresa i que la dona no va tenir cap possibilitat de defensar-se. Ho va fer, remarca, per poder continuar «saquejant-li els comptes» i perquè necessitava més diners per mantenir el tren de vida. La defensa argumenta que va ser un homicidi imprudent: «Va ser una discussió familiar amb un resultat fatal». L’acusat ha fet servir l’última paraula per dir que no és el «diable» que ha pintat la fiscalia i no ha tingut cap record per a la víctima.

Port de Tarragona