El fiscal manté la petició de 31 anys de presó per al parricida de Sils

El parricida de Sils abans de declarar davant el jurat popular el 9 de novembre del 2021 / Marina López

El fiscal manté la petició de 31 anys de presó per a l’acusat d’assassinar la mare a Sils (Selva) el 9 de novembre del 2017 per ocultar que havia demanat un crèdit al seu nom i continuar cobrant la pensió de viduïtat de la víctima. El fiscal Víctor Pillado sosté que el parricida va atacar la mare per sorpresa i que la dona no va tenir cap possibilitat de defensar-se. Ho va fer, remarca, per poder continuar «saquejant-li els comptes» i perquè necessitava més diners per mantenir el tren de vida. La defensa argumenta que va ser un homicidi imprudent: «Va ser una discussió familiar amb un resultat fatal». L’acusat ha fet servir l’última paraula per dir que no és el «diable» que ha pintat la fiscalia i no ha tingut cap record per a la víctima.

Port de Tarragona