L’Audiència ordena interrogar Jair Domínguez per dir que Vox s’ha de «combatre amb un cop de puny a la boca»

Un jutjat havia arxivat la causa pel comentari a Catalunya Ràdio, però ara l'haurà de reobrir

Jair Domínguez. / Foto: Pere Francesch

L’Audiència de Barcelona ha reobert la causa contra l’humorista Jair Domínguez per dir el febrer passat a Catalunya Ràdio que el «feixisme» i «Vox» s’havien de «combatre amb un cop de puny a la boca». Vox atribueix a Domínguez un delicte d’odi per vincular la formació amb el feixisme i instar a combatre-la amb violència i va presentar una querella contra ell i el director de la ràdio, Saül Gordillo, que un jutjat de Barcelona va arxivar. Un recurs de Vox ha fet que l’Audiència reobri el cas i obligui el jutjat a interrogar com a investigat a l’humorista.

Port de Tarragona