Un jutjat de Madrid investiga l’atracament armat a la furgoneta que retornava el material digital comissat a la família Pujol

Persones armades van assaltar la furgoneta de repartiment que retornava el material digital a la família

Un jutjat de Madrid investiga el robatori de diversa documentació i aparells informàtics de la família Pujol Ferrusola que havia estat comissada per la Policia Nacional en el marc de la investigació per suposada corrupció de l’expresident de la Generalitat i els seus fills. Segons ha publicat ‘El Taquígrafo’ i han confirmat a l’ACN fonts properes a la família, els aparells i documents van ser robats quan tornaven en una furgoneta de repartiment amb destí a Barcelona després que l’Audiència Nacional permetés el seu retorn a la família. El vehicle va ser assaltat violentament a la capital espanyola per persones encaputxades i armades que es van endur telèfons mòbils, ordinadors, llapis de memòria i altres objectes.

Port de Tarragona