Mor el conductor d’un turisme en sortir-se de la via i xocar contra un altre vehicle a la C-16 a Cercs

L'accident va obligar a tallar la via fins a les 23.45 hores


Un home va morir aquest dijous al vespre en un accident a la C-16 a Cercs. El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 103 de la citada via. Els Mossos van rebre l’avís a les 20.38 hores. Per causes que s’estan investigant, el turisme es va sortir de la via, va xocar contra la tanca i posteriorment va col·lidir amb un altre turisme que circulava en sentit contrari. Com a conseqüència de l’accident va morir el conductor del primer turisme, un home de 34 anys i veí de Santa Coloma de Farners. El conductor de l’altre turisme implicat va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’hospital Sant Bernabé de Berga. La via va romandre tallada fins a les 23.45 hores.
Els Mossos van activar cinc patrulles, els Bombers tres i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) dues ambulàncies.

Amb aquesta víctima, són 117 les persones que han mort en accident de trànsit enguany en carreteres interurbanes.

Port de Tarragona