Dos ferits, un de greu, en l’incendi d’una caravana en un càmping d’Espinelves

Els afectats són una parella de mitjana edat: la dona ha patit cremades al 80% del cos i l'home, al 7%

La caravana, completament calcinada a l'interior del càmping d'Espinelves. / Bombers Generalitat

Dues persones han quedat ferides, una de gravetat, en l’incendi d’una caravana en un càmping d’Espinelves (Osona), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els afectats són una parella de mitjana edat: una dona de 58 anys que ha patit cremades al 80% del cos i un home de 64 anys, amb cremades al 7% del cos. El SEM els ha traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron. El gos del matrimoni ha mort a conseqüència del foc. L’avís del succés s’ha rebut a les 02.26 hores de la matinada d’aquest dissabte a l’interior del càmping La Balma, a tocar de l’Eix Transversal. L’incendi ha calcinat completament la caravana i quatre dotacions dels Bombers s’han encarregat de sufocar les flames, que s’han pogut donar per extingides a les 04.01 hores.

Port de Tarragona