Almenys cinc morts i desenes de ferits en un atropellament durant una desfilada nadalenca als Estats Units

La policia deté una persona i obre una investigació

Almenys cinc persones han mort i desenes han resultat ferides després d’un atropellament massiu durant una desfilada nadalenca a la ciutat de Waukesha, als Estats Units, aquest diumenge. Segons s’observa en imatges difoses a les xarxes i gravades per testimonis, un cotxe vermell s’abraona cap als participants de la desfilada en un moment en què es troben caminant per un carrer i es veu com envesteix diversos dels participants. El cap de la policia de Waukesha, Daniel Thompson, ha confirmat que el vehicle ha impactat contra més d’una vintena de persones. En un comunicat, la policia ha informat d’almenys cinc morts i més de quaranta ferits. Entre les víctimes hi ha menors d’edat. Hi ha una persona detinguda i una investigació en curs.

Port de Tarragona