Un detingut per la mort violenta d’un home en una festa la matinada de dissabte a la Ràpita

L'agressió hauria tingut lloc arran d'una baralla entre diverses persones que es trobaven al mateix edifici

Vista general del carrer Méndez Núñez de La Ràpita. /GM

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns al migdia un home de 45 anys com a presumpte autor de la mort d’un altre home, de 48 anys, que va tenir lloc dissabte a la matinada durant una festa en un pis de Sant Carles de la Ràpita. Segons fonts pròximes a la investigació, l’agressió mortal hauria tingut lloc arran d’una baralla entre participants de la festa, amb elevat consum d’alcohol i cocaïna, i altres persones que es trobaven al mateix edifici, al número 36 del carrer Méndez Núñez. La víctima va ser atesa pel SEM cap a les cinc de la matinada per una aturada càrdio-respiratòria i va acabar morint. L’autòpsia va revelar signes de violència. El jutjat d’Amposta ha ordenat el secret de les actuacions.

Port de Tarragona