Mor un home apunyalat presumptament per la seva dona en un pis de Manresa

La víctima tenia 48 anys i l'homicida ha estat arrestada pels Mossos d'Esquadra

arxiu / Gemma Tubert

Un home ha mort apunyalat presumptament per la seva dona en un pis de Manresa. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del succés pels voltants de les 07.00 hores del matí d’aquest diumenge en un habitatge situat al barri de les Escodines, al sud-est de la capital del Bages. Segons fonts properes a la investigació, víctima i agressor serien parella i haurien tingut una forta discussió a casa seva. La disputa ha acabat amb la dona apunyalant mortalment l’home al pit amb un ganivet. La víctima tenia 48 anys i era de nacionalitat espanyola, mentre que l’homicida ha estat arrestada pels Mossos d’Esquadra al llocs dels fets.

Port de Tarragona