Detenen a Esplugues de Llobregat un fugitiu suec buscat per la justícia per una temptativa d’homicidi

Estava buscat per les autoritats del seu país des del mes d'abril passat i se sospitava que havia escapat a Màlaga o Barcelona

arxiu

Una investigació realitzada per la Policia Nacional han culminat amb l’arrest d’un fugitiu reclamat per temptativa d’homicidi. L’home, de nacionalitat sueca, era buscat per les autoritats del seu país des del mes d’abril passat i se sospitava que havia escapat a Espanya, concretament a Màlaga o Barcelona. Finalment, va ser localitzat en aquesta darrera província a la localitat d’Esplugues de Llobregat.

Cerca a Màlaga i Barcelona

A principis del mes d’abril, els agents van tenir coneixement de la presència a Espanya d’un fugitiu buscat a Suècia per temptativa d’homicidi. Les primeres indagacions es van centrar en la recerca d’aquesta persona a Màlaga, però aviat els investigadors van saber que s’havia traslladat fins a Barcelona. Després de diversos mesos de recerca se’l va localitzar a Esplugues de Llobregat (Barcelona), on residia, per la qual cosa es va posar tota aquesta informació en coneixement de les autoritats sueques, que alhora van emetre de manera urgent una Ordre Europea de Recerca. Finalment, els agents van procedir a l’entrada i el registre de el seu habitatge, així com a la detenció del cercat que en aquell moment portava un document d’identitat suec a nom d’una altra persona.

Port de Tarragona