Flash: Tres morts en un tiroteig a un institut de Michigan, EUA

Tres persones han mort en el tiroteig que s’ha produit avui a un institut del municipi d’Oxford, a l’estat de Michigan (EUA), segons ha confirmat el xèrif del comtat d’Oakland Mike McCabe, que també ha comunicat que ha estat detingut un sospitós.

El succés es va produir a les 12.55 hores (17.55 GMT) a l’Institut Oxford, a la localitat amb el mateix nom -situada al nord de la ciutat Detroit- segons les dades del xèrif del comtat d’Oakland que la policia estatal de Michigan ha penjat a les seves xarxes socials.

L’oficina del Xèrif va respondre a la trucada d’alerta per un tirador a l’institut esmentat i va aconseguir detenir un sospitós, a qui se li va requisar una pistola. La policia no creu que hi hagi més implicats en el succés

Port de Tarragona