Detenen tres mossos d’Esquadra a Tarragona per revelació de secrets i malversació de fons públics

Els tres agents han passat aquest dimecres a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs

Exterior de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Campclar, a Tarragona. / Roger Segura

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres agents del cos com a presumptes autors dels delictes de revelació de secrets i malversació de fons públics. Tutela la investigació el jutjat d’instrucció número 3 de Reus, que ha decretat el secret de les actuacions. La Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos s’encarrega del cas com a policia judicial. Els tres detinguts han passat aquest dimecres a disposició judicial el titular del jutjat ha decretat la llibertat amb càrrecs. La causa està oberta pels delictes de malversació i falsificació de document públic. Tots tres s’han acollit al seu dret a no declarar. Hauran d’estar a disposició del jutjat sempre que siguin requerits. La Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos va fer les detencions a Tarragona, tot i que el cas té també vincles amb Sabadell i hi ha intervingut la Policia Nacional. La DAI ha obert un expedient disciplinari als tres agents i se’ls ha suspès de funcions i de sou com a mesura cautelar.Als tres agents se’ls ha obert un expedient disciplinari i se’ls ha suspès de funcions i de sou com a mesura cautelar.

Port de Tarragona