El jutge del cas Helena Jubany rectifica i cita a declarar un nou investigat

És un company de la Unió Excursionista de Sabadell, sospitós d'haver escrit els anònims que va rebre la víctima

Foto facilitada per la família d'Helena Jubany a l'agència ACN.

El jutge de primera instància número 2 de Sabadell, responsable de la investigació per esclarir la mort d’Helena Jubany, ha ordenat citar com a investigat a X. J. M. Es tracta d’un membre de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) que és sospitós d’haver escrit els anònims que va rebre la jove abans de ser assassinada el desembre del 2001. El jutge accepta parcialment així la petició feta per la família Jubany, que reclamava incloure tres investigats més a la causa abans que prescrigui d’aquí a tres mesos. Tot i que inicialment va descartar la petició, ara ha acceptat investigar X. J. M. perquè la família ha presentat noves proves «rellevants». També ha demanat una prova cal·ligràfica.

Port de Tarragona