Assassinen una dona de 30 anys a València i detenen la seva parella

La víctima treballava a una empresa d'inversions gestionada per la família.

archivo / arxiu

Una dona ha estat assassinada aquest dissabte a ganivetades per la seva parella a València. La seva parella, un home de 35 anys, ha estat arrestat per la Policia. Cristina, de 30 anys i filla d’un empresari de la comunicació mort el 2012 en un accident de trànsit, treballava a l’empresa Ad Infinitum, dedicada a l’adquisició, explotació i alienació de finques rústiques i urbanes, així com a l’adquisició i venda de titulars de valors de renda fixa i variable. Segons les persones del seu barri i properes a la víctima han manifestat la seva consternació, ja que era una dona molt alegre, amable i participativa en totes les activitats, especialment la seva colla fallera.

Port de Tarragona