Dues víctimes mortals en un incendi a un setè pis d’un edifici de Vilassar de Mar

L’incendi ja està controlat, i els Bombers de la Generalitat hi treballen 16 dotacions. S'han evacuat una quarantena de veïns.

Els Bombers de la Generalitat, treballant en l'incendi de Vilassar de Mar que ha provocat la mort de dues dones. / Foto: David CoboDues persones han perdut la vida en un incendi que s’ha registrat a un habitatge ubicat al carrer de Maria Vilar, 219, de Vilassar de Mar, informen els Bombers de la Generalitat. L’avís s’ha rebut a les 6.45 hores d’aquest matí i des de les 09.19 hores està controlat. En rebre l’avís, immediatament s’han activat fins a 16 dotacions que, en arribar, han comprovat que el foc estava totalment desenvolupat i afectava bàsicament el setè pis de l’edifici (de planta baixa més deu pisos), tot i que el foc s’havia propagat per alguns tendals de la façana. Ràpidament, han iniciat les tasques d’extinció tant des de l’interior de l’habitatge com des de l’exterior. En accedir a l’interior del pis 7è 2a han localitzat els cossos sense vida de dues dones, d’edat avançada, que vivien en aquest pis.

Els Bombers han procedit a revisar la resta d’habitatges de l’edifici i han evacuat a una quarantena de persones. Quan les condicions de seguretat ho han permès, han confinat d’altres veïns.

Fins al lloc també s’hi han desplaçat 6 dotacions Mossos d’Esquadra i 6 unitats dels Sistema d’Emergències Mèdiques, entre d’altres cossos de seguretat.

Incendi de diversos vehicles en un pàrquing d’Esplugues de Llobregat

D’altra banda, 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en l’incendi que ha afectat diversos vehicles a l’interior d’un pàrquing del carrer de Francesc Llunell, 11, d’Esplugues de Llobregat, que no ha produït cap dany personal. En aquest servei, l’avís del qual s’ha rebut a les 4.01 de la matinada, el foc ha cremat diversos vehicles que estaven estacionats a diverses de les plantes subterrànies de l’aparcament. El foc també ha afectat mobiliari divers de les terrasses interiors. Els Mossos d’Esquadra han treballat en aquest servei amb 6 unitats. El SEM, per la seva banda, n’ ha destinat 4 unitats.

Port de Tarragona