‘Crims’ arribarà a Movistar+ en català i en versió doblada i subtitulada al castellà

La plataforma incorpora al seu catàleg l'adaptació televisiva de TV3 de l'èxit homònim de Catalunya Ràdio

Saül Gordillo i Carles Porta, de 'Crims' / Natàlia Costa

‘Crims’ arribarà a Movistar+ a principis del 2022. L’exitosa sèrie de true crime de TV3, basada en l’espai homònim de Catalunya Ràdio, es podrà veure a la plataforma espanyola en català íntegrament. També estarà disponible en una versió en castellà (‘Crímenes’) on Carles Porta ha gravat de nou les entradetes i tancaments al castellà i s’han subtitulat els testimonis que parlaven català. Crims és una sèrie de TV3 dirigida i presentada pel mateix Porta, creada juntament amb Goroka i True Crime Factory. La producció és l’adaptació del format radiofònic homònim, que ha estat reconegut recentment amb el Premi Ondas de Ràdio 2021 al Millor Programa i el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Radiodifusió.

Port de Tarragona