Disset detinguts en un operatiu de la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues, setze dels quals a Barcelona

L'operatiu l'ha dirigit un jutjat de Cadis i hi ha hagut dotze registres a la capital catalana

Agents de la Guàrdia Civil vigilen l'entrada d'un local del carrer Blai mentre és registrat per part d'altres agents. / Blanca Blay

La Guàrdia Civil ha detingut disset persones, setze de les quals a Barcelona, en el marc d’un operatiu contra el tràfic de drogues dirigit per un jutjat de Cadis, on també s’han fent actuacions. El cos policial dona l’operatiu per acabat. El dissetè arrest s’ha fet a Vigo. A la capital catalana s’han practicat simultàniament dotze entrades i registres. L’operatiu ha començat de matinada i bona part s’ha centrat a la zona del Paral·lel de la capital catalana. El desplegament policial ha comptat amb agents sobre el terreny i el suport d’una unitat aèria, que havia despertat les queixes dels veïns de la zona.

Port de Tarragona