El pistoler abatut a Riudoms està en estat crític, és «molt perillós» i tenia «una quantitat d’armes considerable»

Els fets s'han originat a l'empresa on havia treballat després d'una discussió amb altres empleats

El cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona, Josep Maria Estela, durant la roda de premsa acompanyat de la delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès. / Núria Torres

L’home que aquest dimarts ha ferit de gravetat quatre persones –una de les quals un mosso- a Tarragona i Riudoms es troba en estat crític, a conseqüència dels impactes de bala que ha rebut durant l’operatiu policial que l’ha abatut. Segons ha explicat el cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona, Josep Maria Estela, l’home és «molt perillós» i duia «una quantitat d’armes considerable». Després de l’operatiu ha estat traslladat en helicòpter a un hospital de Barcelona, que Estela no ha volgut concretar. Tal com ha indicat, els fets s’han originat al matí en una oficina de l’empresa de la qual havia estat treballador després d’una discussió entre ell i altres membres de la companyia, als quals ha disparat abans de fugir.

Port de Tarragona