El TSJC condemna a sis mesos d’inhabilitació el diputat de la CUP Pau Juvillà per no retirar llaços grocs de la Paeria

El secretari tercer de la mesa del Parlament no va fer cas als requeriments de la junta electoral quan era regidor

El diputat de la CUP Pau Juvillà al TSJC , el 22 de novembre. / Pere Francesch

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha condemnat a 6 mesos d’inhabilitació i 1.080 euros de multa per un delicte de desobediència al secretari tercer de la Mesa del Parlament i exregidor de la CUP a Lleida, Pau Juvillà, per no despenjar uns llaços grocs del seu despatx municipal la primavera del 2019 tot i l’ordre de la junta electoral.
Els requeriments de la junta electoral van arribar després de la denúncia de la regidora de Cs Ángeles Ribes contra tots els grups municipals independentistes. Abans de resoldre’s el recurs contra el tercer requeriment, els Mossos d’Esquadra van entrar a les dependències municipals de la CUP i van retirar la simbologia independentista.

Port de Tarragona