Els Mossos neutralitzen l’home atrinxerat en una casa abandonada a Riudoms

El vigilant de seguretat ha resultat ferit en un intercanvi de trets amb els agents

L''exvigilant de Securitas uniformat i davant d'un cotxe de l'empresa que ha disparat a tres excompanys a Tarragona / ACN

Els Mossos d’Esquadra han neutralitzat l’home que s’havia atrinxerat armat en una casa abandonada als afores de Riudoms després de disparar i ferir de gravetat quatre persones, una d’elles mosso d’Esquadra. El vigilant de seguretat ha resultat ferit en un intercanvi de trets amb els agents del Grup Especial d’Intervencions cap a dos quarts de cinc de la tarda. Els periodistes que esperaven en una rotonda propera han pogut sentir una desena de trets i s’han parapetat darrere dels cotxes policials. L’home, armat amb diverses armes i expert tirador, havia ferit inicialment tres treballadors de l’empresa Securitas a Tarragona, i després un mosso en un control mentre fugia.
El SEM ha atès el pistoler i li ha hagut de fer un torniquet. Un helicòpter espera per endur-se’l a l’hospital.

Port de Tarragona