L’home que ha ferit tres treballadors a Tarragona i un mosso s’atrinxera en una casa abandonada a Riudoms

La policia té la zona encerclada i prepara un possible assalt

Arxiu / Núria Torres

L’home que aquest dimarts al matí ha disparat a tres excompanys de feina en una empresa del centre de Tarragona i després ha ferit un mosso d’Esquadra s’ha atrinxerat en una casa abandonada als afores de Riudoms, prop de Reus. Els Mossos d’Esquadra han encerclat la zona i es preveu una possible entrada del Grup Especial d’Intervenció (GEI). L’home té permís d’armes i sap fer-les servir, segons fonts policials. El major del cos, Josep Lluís Trapero, està seguint de prop la intervenció, des del Cecor al centre 112 de Reus.La policia demana a la població que no s’acosti a la zona per la seva seguretat i la dels efectius que hi treballen i demanen que segueixi les indicacions dels agents. La policia catalana ha tallat l’autovia T-11, cosa que provoca importants retencions de Reus a les Borges del Camp.

La policia demana a la població que no surti de casa ni circuli amb vehicle

Els Mossos d’Esquadra han demanat als veïns de les Borges del Camp (Baix Camp) que no surtin de casa ni circulin amb vehicles, ja que tots els accessos a la localitat han quedat tallats per la recerca de l’home que ha tirotejat tres treballadors d’una empresa de seguretat a Tarragona i a un agent en un control policial a Reus. La policia catalana, segons diu l’ajuntament de la localitat a Twitter, demana a la ciutadania que si veu un turisme Citroën Xsara amb matrícula 0795CBC truqui al telèfon d’emergències 112. El poble, d’uns 2.000 habitants, és a uns 25 quilòmetres de Tarragona anant per la carretera N-420 i a menys de 10 quilòmetres de Reus.

Port de Tarragona