Un home apunyala una parella a Torredembarra i s’entrega voluntàriament a la policia després dels fets

Una de les víctimes ha estat traslladada a l'Hospital Bellvitge en estat greu

Carrer Noguera Ribagorçana, on s'ha produït el crim. / GM

Un home ha apunyalat una parella aquest dijous a la tarda al carrer Noguera Ribagorçana del municipi de Torredembarra (Tarragonès). L’agressor pateix un trastorn mental diagnosticat. L’individu, de 26 anys i nacionalitat espanyola, s’ha entregat voluntàriament a la Policia Local després de cometre l’apunyalament. Els agents l’han detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions. El noi ferit ha estat trasllat a l’Hospital de Bellvitge en estat greu mentre que l’altra persona ferida ha estat atesa pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) al lloc dels fets i es troba menys greu. L’agressor coneixia a les víctimes, però es desconeixen els motius que l’han portat a cometre l’apunyalament.

Port de Tarragona