Dues persones intoxicades per un incendi en un pis de Campclar, a Tarragona

Imatge de l'incendi a un magatzem d'una empresa tèxtil de Balenyà. / Bombers


Els Bombers de la Generalitat han treballat en un incendi a un habitatge del barri de Camp Clar, a Tarragona en què dues persones han hagut de ser traslladades a l’hospital intoxicades per inhalació de fum. Es tracta de les dues persones que viuen en l’habitatge afectat. L’incendi ha tingut lloc als baixos d’un edifici del carrer Riu Ter. Els Bombers, que han estat alertats a les 05.29h, hi han treballat amb 5 dotacions. Quatre veïns de l’immoble s’havien autoevacuat com a mesura preventiva abans de l’arribada dels efectius de Bombers. El foc ha quedat totalment extingit a les 05.47h. A partir d’aquell moment, els bombers ja han pogut començar a ventilar el pis.

Incendi al magatzem d’una empresa tèxtil de Balenyà

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda en un incendi que va afectar l’interior del magatzem d’una empresa tèxtil de Balenyà. No hi va haver persones ferides. L’avís va arribar a les 19.04h d’ahir i va fer mobilitzar 7 dotacions dels Bombers. El foc afectava diverses línies de prestatges a l’interior del local. Paral·lelament a l’extinció es va extreure material que no havia cremat per tal de minimitzar l’abast de les flames. El foc, les causes del qual no s’han determinat, va quedar totalment extingit a les 20.04h. A partir d’aleshores les tasques dels Bombers es van centrar en remullar les brases i ventilar la nau. Es va fer una perforació a la coberta del recinte per accelerar l’evacuació del fum que s’hi havia acumulat.

Una persona intoxicada per fum en un incendi de cuina a Badalona

Els Bombers de la Generalitat van treballar anit en un incendi que va afectar una campana extractora de fums i el moble on estava encastada, en un pis de Badalona. L’avís va arribar a les 22.20h i va fer mobilitzar 3 dotacions. El foc no va sortir en cap moment de la cuina del pis, ubicat al carrer de Santa Eulàlia. Van ser les persones que viuen en aquest habitatge les que van sufocar les flames. La tasca dels Bombers va consistir a remullar-ne les brases i ventilar el pis. Una persona va haver de ser evacuada a un centre d’atenció primària amb símptomes d’intoxicació per inhalació de fum.

Port de Tarragona