Una persona morta, dues ferides greus i tres menys greus en un xoc frontal a l’Armentera

Els cinc ferits han estat traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona

arxiu

Una dona ha mort, dues persones més han resultat ferides greus i tres més han sofert lesions de gravetat menor en un xoc frontal entre dos turismes que ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda a l’Armentera (Alt Empordà). El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident cap a tres quarts de quatre. Els fets han tingut lloc al quilòmetre 1 de la carretera GIV-6303. Les causes del xoc frontal s’investiguen. En un dels vehicles hi viatjaven cinc persones, la víctima mortal, passatgera central del darrere, un dels ferits greus i els tres ferits lleus. A l’altre automòbil només hi havia el conductor, ferit greu. Els cinc ferits han estat traslladats a l’Hospital Trueta de Girona.

Arran de la incidència s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La via s’ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa.

Segons els registres de l’SCT, amb aquesta víctima són 132 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona