Actualització accident greu a Castelldans: S’eleven a tres les víctimes mortals i hi ha nou ferits

Un control de Mossos a l'AP-2, prop de l'accident de Castelldans on han mort almenys tres persones. / Laura Cortes

Pugen a tres les víctimes mortals en els accidents múltiples que han tingut lloc aquest divendres a primera hora del matí a l’AP-2 a Castelldans, segons ha informat Trànsit. En un primer moment s’ha informat de dos morts però posteriorment un dels ferits traslladats a l’hospital ha mort també. Les tres víctimes mortals viatjaven en el mateix vehicle. A banda d’aquestes, s’ha informat de deu ferits –però un d’aquests és la tercera víctima mortal-: dos en estat crític, un greu i set lleus. El sinistre s’ha produït cap a les 4.55 hores i s’hi han vist implicats més de 20 vehicles. La via es trobada tallada en ambdós sentits de la marxa i es fan desviaments.
Els Bombers de la Generalitat hi treballen amb sis dotacions, mentre que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat 20 unitats terrestres, un helicòpter i hi ha l’equip de psicòlegs al lloc.

Port de Tarragona