El jutge envia a presó als set detinguts per l’assassinat de Roquetes

Els Mossos d'Esquadra estableixen un dispositiu de seguretat a l'entorn del jutjat de Tortosa

Porta d'accés principal a la casa de Roquetes on va morir el jove de 26 anys de forma violenta. / Jordi Marsal

Els set detinguts en relació a la mort violenta d’un home a Roquetes han passat avui a disposició judicial a Tortosa. La jutgessa, que manté la causa sota secret, ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança per tots ells per un delicte provisionalment qualificat d’assassinat, informa el TSJC.

Tots ells – joves majors d’edat- formarien part del grup d’entre quinze i vint persones que va assaltar dimarts a la nit la casa que ocupava la víctima. L’home, de 26 anys, va morir al carrer després de precipitar-se des d’una finestra amb dues ganivetades a l’esquena. Les compareixences es podrien allargar durant tot aquest divendres al matí i fins la tarda. Els Mossos han establert un important dispositiu de seguretat a l’entorn de l’edifici judicial, amb efectius dels ARRO. La investigació, sota secret de sumari, continua oberta i no es descarten noves detencions.

Port de Tarragona