Dues persones moren en un xoc frontal amb tres vehicles implicats a la C-63 a Vidreres

El sinistre es va produir la nit d'aquest divendres i ja són tres les víctimes a la xarxa interurbana catalana el 2022

Imatge de l'accident ocorregut al terme de Caseres. / Bombers Generalitat

Dues persones han mort aquest divendres en un xoc frontal en el que s’hi ha vist implicats tres vehicles a la C-63 a Vidreres (Selva). Per causes que s’estan investigant, els conductors de dos turismes van topar frontalment. Com a conseqüència de l’impacte, l’ocupant d’un dels cotxes va morir al lloc dels fets. Es tracta d’un home de 56 anys (JR.I.G) i veí de Sant Boi de Llobregat. L’altre conductor va quedar ferit en estat greu i se’l va traslladar a l’hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort aquest matí, després de no poder superar les ferides produïdes per l’accident. Els dos ocupants del tercer vehicle implicat van quedar ferits lleus i van rebre l’alta al mateix lloc de l’accident.
Arran de la incidència es van activar quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), diversos efectius dels Mossos d’Esquadra, a més de sis dotacions dels Bombers que van fer tasques d’excarceració de les víctimes. Amb aquestes dues, ja són tres les víctimes mortals en accidents de trànsit a la xarxa interurbana catalana aquest 2022.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat van intervenir amb dues dotacions a un accident ocorregut a la N-420, al terme de Caseres. Un camió que transportava pinyolada va bolcar, en direcció Lleida. No hi va haver ferits i els serveis d’emergència han treballat per retirar el vehicle de la via.

Port de Tarragona