Cunillera deixa la delegació del govern espanyol a Catalunya

Plega en considerar que la situació al país "ha millorat considerablement"

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, saludant els assistents durant el congrés extraordinari del PSC. / Sílvia Jardí

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, plega. Així ho ha traslladat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, segons un comunicat de la delegació. En una carta enviada a Sánchez, Cunillera explica que la situació ha millorat considerablement a Catalunya des que va assumir el càrrec i que l’executiu espanyol «està complint els sues compromisos amb la ciutadania». Sense entrar més concretament en els motius que l’han conduït a prendre aquesta decisió, Cunillera diu que «ha arribat el moment» de deixar el seu lloc, un cop ha intentat complir amb l’encàrrec rebut. Ha ocupat aquesta posició durant tres anys i mig, des del juny de 2018.
Cunillera afirma que ha dedicat tot l’esforç i dedicació, i diu a Sánchez que estigui on estigui, sempre estarà al seu lloc «intentant ajudar i acompanyar» en la mesura de les seves possibilitats.

«Ha estat un orgull que ningú em podrà treure haver compartit tants moments importants per al nostre projecte socialista i haver estat la seva delegada a Catalunya», acaba la missiva dirigida al president del govern espanyol.

Port de Tarragona