Dos ferits en l’explosió d’una olla a pressió a la fàbrica de caldos Aneto d’Artés

Les víctimes s'han traslladat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona a causa de les cremades

arxiu

Dues persones han resultat ferides aquest dilluns a la tarda per l’explosió d’una olla a pressió a la fàbrica de caldos Aneto d’Artés (Bages). Els Bombers han rebut l’avís a les 18:57 hores i han desplaçat tres dotacions fins al lloc dels fets. Segons el seu relat, els dos treballadors haurien patit cremades per l’explosió d’una olla a pressió, no pel foc sinó pel vapor d’aigua. Els Bombers han revisat l’olla que ha explotat perquè quedés completament apagada. El SEM s’ha encarregat d’atendre els ferits, un dels qual es troba en estat greu i l’altre menys greu, i els ha traslladat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Per la seva banda, els Mossos han obert una investigació per esclarir les causes i han avisat Inspecció de Treball.

Port de Tarragona