Cinc morts i onze ferits en un incendi a una residència de gent gran de Montcada, a València

De les 25 persones que s'han rescatat, 11 han resultat ferides. Tres d'elles s'han traslladat a hospitals amb intoxicació greu i 8 amb intoxicació lleu. Paral·lelament, s'ha desallotjat part dels usuaris de l'equipament de forma preventiva.

Foto: Bombers de València

Cinc persones han mort aquesta matinada en l’incendi de la residència Montcada al País Valencià. L’equipament de gent gran està situat al carrer Major. Segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana, el 112 va rebre l’avís al voltant de les 11 de la nit d’aquest dimarts passat. Immediatament, es van mobilitzar 9 dotacions dels Bombers de València, que es van desplaçar fins al lloc dels fets, juntament amb una desena d’ambulàncies (4 SAMU, 5 Suports Vitals Bàsics i un suport no assistit). L’incendi ja està controlat i els efectius continuen treballant a la zona al costat de mitjans sanitaris.

Port de Tarragona