Repsol impulsa el turisme de Tarragona amb un acord de col·laboració amb l’AEHT

L'empresa petroquímica es converteix en el principal patrocinador de la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona

Javier Sancho, president del Complex Industrial de Repsol a Tarragona vesteix la "chaquetilla" de la Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la Provincia de Tarragona (AEHT).

Repsol ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província (AEHT) per tal de donar suport al sector turístic en aquests moments d’especial vulnerabilitat a conseqüència de la pandèmia. L’acord de col·laboració representa convertir-se en el principal patrocinador de la Federació i inclou un compromís per ser el principal subministrador d’energia dels associats de l’AEHT, segons informen els representants del complex industrial de La Pobla de Mafumet.

El conveni contempla la col·laboració per als anys 2021 i 2022 i dona forma al doble compromís de Repsol, que inclou un suport econòmic per a les activitats pròpies de l’associació.

La signatura del conveni s’ha realitzat al Restaurant Xaloc de Tarragona, associat a l’AEHT i distingit amb un Solete Repsol. Un cop formalitzada aquesta col·laboració, Francesc Pintado, president de l’AEHT, ha fet entrega de la mítica jaqueta de cuina de la Federació al director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho. Aquesta “chaquetilla” és un present que s’atorga a personalitats públiques i referents que mostren el seu suport a l’entitat i que des d’avui, passarà a estar serigrafiada amb el logotip de Repsol.

Francesc Pintado ha volgut mostrar, en nom de tota la junta, l’agraïment per la col·laboració que avui s’ha reforçat amb la signatura del conveni i que es tradueix en més avantatges per als socis i en més possibilitats perquè l’AEHT desenvolupi accions de promoció turística a la província de Tarragona.

Javier Sancho ha destacat la necessària convivència i col·laboració entre els dos grans motors de l’economia del Camp de Tarragona; el turisme i la indústria petroquímica.

Amb aquest conveni, doncs, l’AEHT estreny encara més el lligam amb Repsol. Una vinculació que ja va iniciar fa uns anys amb accions conjuntes com les benvingudes dels restauradors amb Sol Repsol de la província de Tarragona al Consell d’Experts de l’AEHT.

Port de Tarragona