Tretze persones ateses per inhalació de fum en un incendi en un bloc de pisos de Reus

Arxiu/Bombers de la Generalitat

Tretze persones han estat ateses per inhalació de fum en un incendi en un bloc de pisos del carrer Muralla de Reus. El foc s’ha declarat a la zona dels comptadors pels volts de tres quarts de dotze d’aquest divendres i ha provocat un espès fum a l’entrada i l’escala de l’edifici de quatre plantes. Tot i que els Bombers han apagat l’incendi ràpidament –pels volts de la mitjanit estava extingit-, diversos veïns s’han vist afectats i han inhalat fum. Cinc persones han estat traslladades a l’hospital de Reus amb pronòstic menys greu, tres més han anat al CAP Sant Pere i cinc veïns més han estat atesos al mateix lloc del succés. En total hi ha treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Port de Tarragona