Un mort i un ferit en la sortida de via d’un cotxe a Santa Cristina d’Aro

El turisme s'ha accidentat aquest diumenge al matí quan baixava de la urbanització Roca de Malvet

El cotxe accidentat a Santa Cristina d'Aro baixant de la Roca de Malvet, / Cedida

Un mort i un ferit en la sortida de via d’un cotxe a Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del succés s’ha rebut a les 09.53 hores del matí d’aquest diumenge quan un turisme que baixava de la urbanització Roca de Malvet ha perdut el control i ha impactat contra diversos pins del lateral de la carretera. Quatre dotacions dels Bombers han treballat en les tasques d’excarceració dels dos ocupants del cotxe, que han quedat atrapats a l’interior del vehicle. Patrulles de la Policia Local de Santa Cristina d’Aro i ambulàncies del SEM –que han traslladat el ferit a un centre hospitalari- també s’han desplaçat al lloc de l’accident de trànsit.

Port de Tarragona