Flash: Cinc morts després d’una col·lisió múltiple a l’autovia A-7, a València

Arxiu. Actuació d'efectius del Consorci de Bombers de València en la A-7, ahir dissabte.

Cinc persones han mort i almenys tres més han patit ferides greus a conseqüència de la col·lisió múltiple que s’ha registrat aquesta nit a l’autovia A-7 a l’alçada del municipi valencià de Rotglà i Corberà , en què s’han vist implicats quatre vehicles.

Segons fonts de la DGT i del Consorci Provincial de Bombers, l’avís de l’accident s’ha rebut diumenge a les 22.20 hores i per ara no se saben les causes que l’han motivat, encara que des de Trànsit s’apunta la possibilitat que un dels vehicles circulés en sentit contrari i col·lisionés frontalment contra almenys un dels tres vehicles restants que s’han vist involucrats.

El sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 395 de l’autovia en sentit Alacant i la gravetat de l’accident ha obligat a tallar la circulació en aquesta direcció, per la qual cosa el trànsit està sent desviat per la sortida 395, a l’altura de Xàtiva.

Fins al lloc ja s’han desplaçat tres dotacions de bombers d’Alzira i Xàtiva, que han aconseguit excarcerar ja dues de les víctimes i els serveis d’emergència continuen treballant al lloc del sinistre.

Port de Tarragona