La Mesa valora paralitzar el Parlament fins que la comissió de l’Estatut del Diputat decideixi sobre l’acta de Juvillà

Borràs proposa aturar l'activitat de la cambra i els grups independentistes n'estudien les condicions

Mesa del Parlament de l'1 de febrer de 2022 / Gerrard ArtiguesRafa Garrido / Bernat Vilaró.- La Mesa valora paralitzar el Parlament fins que la comissió de l’Estatut del Diputat decideixi sobre l’acta de Pau Juvillà. Així ho ha avançat l»ARA’ i han confirmat a l’ACN fonts parlamentàries. La pròpia presidenta de la cambra, Laura Borràs, és qui ha fet la proposta d’aturar l’activitat parlamentària fins que es resolgui la situació del diputat de la CUP i secretari tercer de la Mesa. Els grups independentistes estan estudiant ara les condicions de la proposta de Borràs. Fonts de la CUP expliquen a l’ACN que estan mirant si és una opció viable i com dur-la a terme, i que a l’espera de tenir més detalls no els sembla mala idea.

Port de Tarragona