Mor un home en l’incendi d’un pis a Reus

El foc es va produir ahir divendres a la nit en un habitatge de l'avinguda de Mossèn Ramon Muntanyola

Arxiu / Bombers de la Generalitat

Un home de 82 anys ha mort en l’incendi d’un pis a Reus, segons ha informat la Guàrdia Urbana de Reus. El foc es va produir ahir divendres a la nit en un habitatge situat a l’avinguda de Mossèn Ramon Muntanyola de la capital del Baix Camp. Els Bombers de la Generalitat van poder rescatar una dona pel balcó, però en entrar al domicili van trobar el cos sense vida d’un home de 82 anys. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació, mentre que la Guàrdia Urbana de Reus ha donat suport a les tasques d’extinció de les flames per part dels Bombers.

Els Bombers van rebre l’avís del foc a les 23.43 hores de la matinada. L’incendi afectava un habitatge unifamiliar, de planta baixa i dos pisos.

Els efectius dels Bombers van arribar al lloc amb sis dotacions i van rescatar la dona del balcó amb una autoescala a través de la façana. En paral·lel, dos equips van entrar a l’immoble i van localitzar-hi l’altre ocupant de l’habitatge, al menjador, sense signes de vida.

Els serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que el van assistir en van confirmar la mort.

La dona rescatada, de 79 anys, va rebre assistència mèdica però no va haver d’ingressar a cap hospital.

A les 00.35 hores, els Bombers van donar el foc per extingit i van procedir a ventilar i revisar tot l’habitatge. Segons informen en un comunicat, va cremar el menjador de la planta primera planta, però el fum i la temperatura van afectar també una habitació contigua i, parcialment, la resta de l’immoble.

Al lloc, van treballar tres unitats del SEM amb suport psicològic, efectius de la Guàrdia Urbana i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra que es van fer càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

Port de Tarragona