Un menor de 15 anys i un jove de 25 moren apunyalats i un de 17 queda ferit en baralles a Madrid

Foto: Emergencias Madrid

Un menor de 15 any i un jove 25 anys, han mort apunyalats i un altre de 17 ha resultat ferit de gravetat també per arma blanca en tres successos ocorreguts aquesta nit a Madrid, que la Policia Nacional investiga com a baralles entre bandes.

Segons Emergències Madrid, el jove de 15 anys ha estat atès al carrer Atocha per Samur-Protecció Civil per una ferida d’arma blanca a l’hemitòrax esquerre però, després de fer-li maniobres de reanimació durant 30 minuts, només han pogut confirmar la seva mort.

Poc després, en un parc situat al costat del carrer San Mario, al districte d’Usera, assistències de Samur-Protecció Civil han atès un jove de 25 anys amb una ferida per arma blanca a la zona lumbar i amb parada cardiorespiratòria.

Les assistències li van practicar maniobres de reanimació encara que sense èxit i van confirmar-ne la mort.

Una persona de nacionalitat espanyola ha estat detinguda per aquest homicidi, segons fonts policials.

Abans d’aquests dos successos, al carrer Monestir de Guadalupe, al barri de Montecarmelo, un jove de 17 anys va rebre múltiples ferides per arma blanca a l’esquena i la regió lumbar. Les assistències han aconseguit estabilitzar-lo i han traslladat greu a l’Hospital La Paz. La Policia Nacional investiga aquests successos, en tots els casos amb matxets, com baralles entre bandes.

Port de Tarragona